Kikapcs

Fáradhatatlan szegedi hősök, már csak egy hetetek maradt: március végéig minden mentős, rendőr és tűzoltó kedvezményes hajvágásban részesül a BioHair Napfényben

Nem csak szavakkal, tettekkel is igyekszik meghálálni a szegedi hősök áldozatos munkáját a Napfény Parkban található okosfodrászat, a BioHair Napfény. A kedvezményes hajvágásra érdemes még most lecsapni, ugyanis már csak ezen a héten érvényes az említett akció, melynek keretében minden mentős, rendőr és tűzoltó vendégük frizurájából elengednek 20%-ot a Napfény Parkban, egy szolgálati kártya felmutatásáért cserébe.

Mentősként, rendőrként, vagy tűzoltóként tevékenykedsz Szegeden vagy környékén? Az értünk dolgozó szegedi hősöknek kiemelten fontos, hogy mindig rendben legyen a frizurája, ezért a BioHair Napfény március hónapban – azaz már csak egy hétig – nekik kedveskedik. Érdemes tehát munka előtt vagy után betámadni az üzletüket, ugyanis a hónap végéig még érvényes a 20%-os kedvezmény, minden szegedi hős frizurájából, mindezért cserébe pedig csak egy szolgálati kártyát kell felmutatnod. A BioHair Napfényben nem kell szenvedned az időpontkéréssel sem, ugyanis csak online kell sorba állnod, ők pedig küldenek egy üzenetet, hogy mikorra kell beérned a szalonba. Amint betoppansz, már te leszel a következő!

Az ajánlat csak és kizárólag a Napfény Parkban található BioHair fodrászatban érvényes, egy szolgálati kártya felmutatásával! Állj sorba online és irány a BioHair Napfény, mutatjuk, hol találod:

  • Szeged, Szabadkai út 7., Napfény Park, a JYSK bejáratnál
  • Telefon: +36 30 655 6082
  • Online sorban állás ITT.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb