Kikapcs

Remek program április első hétvégéjére: egy igazi legenda érkezik Szegedre!

Egy igazi legenda érkezik Szegedre, 2024. április 06-án, a Kárpátia Filmszínházban Dr. Kemény Dénessel találkozhatnak az érdeklődők, ahol a Nemzet aranyai című film vetítését követően Méhes Gábor és Dr. Szabó Zoltán társaságában egy beszélgetésre is sor kerül az egykori szövetségi kapitánnyal – tudtuk meg a szervezőktől.

Mint kiemelték, a Dél-alföldi Folytonosság Egyesület és a Meritus Egyesület közös rendezésében valósul meg a program, melynek fő témája a generációváltás kihívásai és megoldási lehetőségei. A rendezvényt nem csak sportrajongóknak ajánlják, hanem mindenkinek, akit érint a generációk közötti kommunikáció, összetartás vagy a csoportdinamika és a motiváció fejlesztésének lehetőségei.

A DAFE és a Meritus Egyesület első közös rendezvénye nem mindennapi alkalom Szegeden, ahol egy olyan személy tart előadást, aki sikeresen, sporttörténeti szempontból egyedülállóan vitte végig a generációváltás kihívásait, nehézségeit.

A KÖZÖNSÉG IS BEKAPCSOLÓDHAT

A rendezvény első programja a Nemzet Aranyai című film vetítése lesz. A film hősei és főszereplői azok a vízilabda legendák, akik 1997 és 2008 között történelmet írtak. A dokumentumfilm bemutatja a 12 év sikereit, mélypontjait, eddig nem ismert történeteket ismerhetünk meg a játékosoktól és egykori ellenfelektől. Az est folytatásában Dr. Kemény Dénessel beszélgetnek, a kihívásokról és azok megoldásairól, a generációk közötti kommunikációról, csapatdinamikáról. A beszélgetés során természetesen a közönségnek is lesz lehetősége kérdéseket feltenni és aktívan bekapcsolódni a beszélgetésbe.

Az esemény április 06-án, szombaton 15 órakor kezdődik, a részletes program pedig így fest:

  • 14:30 – Kapunyitás
  • 15:00 – A nemzet aranyai című film vetítése
  • 18:00 – Beszélgetés Dr. Kemény Dénessel

A helyszín a Kárpátia Filmszínház lesz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb