Kikapcs

Találkozás Lukács Sándorral – Ikonok a Napfény Műteremben

A művészetkedvelők nagy örömére, íme itt egy nagy hír! Idén újabb Hungarikont avatunk, amelyet Noon Azaki (Kováts Lajos) művész alkotott meg. A Hungarikonok igazi művészeti csodák, melyek nagy emberek relikviáiból inspirálódtak. Ezúttal a szegedi vonatkozású “Kulcs a lábtörlő alatt” nevet viselő alkotás kerül bemutatásra a Napfény Műteremben, mely Juhász Gyula házának kapukulcsából ihletődött.

Az est másik nagy attrakciója Lukács Sándor, Kossuth-díjas színművész önálló estje lesz. Egy este, amelyben a művészet és a kultúra találkozik és emlékezetes pillanatokat ígér mindenkinek. Lukács Sándor szavai szerint: “Életünk tele van olyan jelenségekkel, melyekkel nap mint nap találkozunk, de furcsa módon mégsem tudatosulnak bennünk.” Az est során a versek között vallomások hangzanak el a gyerekkorról, a mesterekről, valamint a színészi és magánélet néhány meghatározó pillanatáról.

A legfontosabb információkat ki ne hagyjuk! Szóval 17.30-tól már nyitja a Napfény a kapuit az eseményre érkezőknek és 18.00-tól kezdődik az előadás. A vacsora tálalás időpontja 19.30-ra esik, és egy előétellel kezdődik, mégpedig: fetával szórt pesztós madársalátával. Főételként Rosé kacsamellet, fűszeres pirított nudlival és ribizlimártással szolgálnak fel, végül de nem utolsó sorban érkezik a desszert, ami egy karamellás sajttorta pohárkrém lesz. 

Szenzációs estének ígérkezik a Napfény Műteremben április 16. Azonos gondolkodású társasággal, mennyei vacsorával, welcome drinkkel és egy csipetnyi csodával. Fantasztikus este a Kossuth díjas színművésszel, extra közelről, mi egész biztosan ott leszünk.

Jegyár: 14.900,- Ft (tartalmazza az előadást, vacsorát, welcome drinket és egy választható italt)

Elérhetőségek: Telefon: +36 30 952 6500

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb