Mindenmás

Razzia volt, a Tisza Lajos körúton is lecsaptak a rendőrök: három drogkereskedőt kapcsoltak le Szegeden és 15 fogyasztót állítottak elő (videóval)

Szerdán reggel érkezett szerkesztőségünkhöz az az olvasói információ, mely szerint kedden este 10 óra magasságában a rendőrök elkaptak valakit a Tisza Lajos körúton. Mint ma kiderült, kábítószert előállító és azzal kereskedő testvérpárt és a velük együtt dolgozó társukat fogták el a szegedi rendőrök.

Vincze Vinyó Gábor még szerda reggel írta nekünk, hogy “volt egy kis balhé tegnap este 9-10 körül, a zsaruk elkaptak valakit a Tisza Lajoson”. Olvasónktól fotókat is kaptunk, köszönjük szépen!

Felkerestük az ügyben a Szegedi Rendőr-főkapitányságot, majd megtudtuk, hogy a nyomozók összehangolt akcióban a Csongrád-Csanád és a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Osztályának támogatásával három kereskedőt és 15 fogyasztót állítottak elő Szegeden 2024. március 26-án este.

A KÁBÍTÓSZER ELOSZTÁSAKOR FOGTÁK EL A BANDA EGYIK TAGJÁT

A rendőrök az egyik férfit útközben, egy másikat egy szegedi lakásban a kábítószer elosztásakor, harmadik társukat pedig menekülést követően egy kiskundorozsmai lakóházban fogták el. A dorozsmai ingatlanban bűncselekményből származó 12 millió forintot, hasonló értékű eurót, kábítószer előállításához szükséges eszközöket és vegyszereket foglaltak le.

A megalapozott gyanú szerint a testvérpár és harmadik társuk évek óta ellátta Szegedet marihuánával és amfetaminnal.

A három elkövetőt a rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmény miatt vették őrizetbe, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb