Közélet

Most már hivatalos: Vitályos Eszter az új kormányszóvivő

A Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent határozat szerint Vitályos Esztert, a Kulturális és Innovációs Minisztérium parlamenti államtitkárát a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárává nevezték ki április 1-jei hatállyal. Vitályos Eszter a Facebook-oldalán a Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság vezetését, egyúttal pedig a kormányszóvivői feladatok ellátását nagy megtiszteltetésnek nevezte.

A Magyar Közlönyben az olvasható, hogy Vitályos Esztert – a miniszterelnök javaslatára – Sulyok Tamás köztársasági elnök április elsejétől nevezte ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárává. A Kulturális és Innovációs Minisztérium államtitkárának pedig, szintén április elsejei hatállyal – a miniszterelnök javaslatára – Zsigó Róbertet nevezte ki az államfő.

“A MEGTISZTELŐ FELKÉRÉST ELFOGADTAM”

Vitályos Eszter a Facebook-oldalán azt írta: nagy megtiszteltetés érte a napokban, ugyanis Orbán Viktor miniszterelnök felkérte, vállalja el a Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság vezetését, egyúttal pedig a kormányszóvivői feladatok ellátását is. “A megtisztelő felkérést elfogadtam” – olvasható a bejegyzésben. Vitályos Eszter hangsúlyozta: kormányszóvivőként is marad a Pilis-Dunakanyar országgyűlési képviselője, emellett új feladatok is várnak rá, amelyeket a párbeszéd és a megértés kell, hogy jellemezzen.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb