Közélet

Most kaptuk a hírt: őrizetben a vásárhelyi rém!

Emlékeztek arra a sztorira, amikor egy nő agresszíven viselkedett Hódmezővásárhely utcáin utcáin, ijesztgetve a gyerekeket és zaklatva a járókelőket? Nos, van egy frissítés a történethez: elkapták a hölgyet!

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai nem pihentek, és március 31-én őrizetbe vették az illetőt. A vádak súlyosak: garázdaság és testi sértés. A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető az elmúlt napokban Hódmezővásárhelyen inzultálta a lakosokat, többször agresszívan viselkedett. A helyi rendőrök elfogatóparancsot adtak ki ellene, majd az adatgyűjtés eredményeként 2024. március 31-én elfogták és előállították. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene – őrizetbe vétele mellett – garázdaság és testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Hogy pontosan mi vezetett idáig? Nos, a jelentések szerint a nő az elmúlt napokban többször is agresszív magatartást tanúsított, ami zavart és félelmet keltett a városban. Itt írtunk róla:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb