Sport

A meccs bizonyos perceiben sajnos a küzdés is hiányzott, kikaptunk!

A Szent Gellért Fórum pezsgésében egy különleges húsvéti hangulatú meccs várta a drukkereket, a lelátó C szektorát a meccs előtt félórával már a gyerekek zsivaja töltötte be, akik a húsvéti tojáskeresés izgalmában merültek el, a pályán sajnos nem kaptunk ilyen ajándékokat. Több mint 1200 szurkoló gyűlt össze, hogy biztassa a Szeged-Csanád GA-t, de a Tiszakécske ma 10x jobban akarta a győzelmet.

Szeged vízilabda büszkesége, Szabó Zoltán kislányával, Dorkával együtt rúgta a labdát elsőként, de sajnos a jó hangulat gyorsan megváltozott a stadionban. Alekszandar Sztevanovics vezetőedző hiába készítette fel csapatát, a sérülésekkel tarkított lista – Takács János, Tóth Bence, Palincsár Martin és Doncsecz Levente hiánya – és Márkvárt Dávid kényszerű pihenése komoly hiányérzetet keltett.

Az első félidőben bár Kővári Róbert és társai próbálkoztak, az igazi áttörés elmaradt. A kécskeiek kapusa, Kiss Ágoston, aki a mérkőzésen védőfalnak bizonyult, minden próbálkozást hárított. A második félidőben a Tiszakécske két góllal lezárta a mérkőzést, és bár próbáltunk visszakapaszkodni, a szurkolók által várt gólzápor elmaradt.

Alekszandar Sztevanovics cserékkel igyekezett új lendületet adni csapatának: pályára küldte Magyar Zsoltot és Borvető Áront is. Utóbbi egy alkalommal közel járt az egyenlítéshez, Kiss Ágoston azonban megoldotta feladatát.

Negyedórával a lefújás előtt Vajda Roland lépett ki lesgyanús helyzetben, az asszisztens zászlaja nem emelkedett, a Tiszakécske támadója pedig higgadt befejezéssel megduplázta csapata előnyét és eldöntötte a találkozó sorsát.

Végezetül, bár a Szeged-Csanád GA csapata a vereség ellenére is megtartotta a negyedik helyét a tabellán, a Vasas győzelmével nőtt a hátrány a feljutóhelyhez képest. A csapatnak most minden erejére szüksége lesz, hogy a következő meccsen, a Budapest Honvéd otthonában, újra bizonyíthassa: Szeged szíve a futballban is hatalmas, és igen is szeretné már mindenki nagyon az első osztályt! Merkantil Bank Liga, 26. forduló eredménye tehát: Szeged-Csanád GA- Tiszakécskei LC 0-2.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb