Közélet

Köszi, idén sem kérünk belőlük, nem engedünk politikai hirdetéseket a Szeged365.hu-ra

Június 9-én, a választások közeledtével, a politikai csatározások ellenére a Szeged365.hu úgy döntött, hogy továbbra is a szegediek életét befolyásoló, pozitív történetekre koncentrál. A portál elkötelezett amellett, hogy a város színes eseményeit és híreit közvetítse, politikai hirdetések és sárdobálás nélkül, így biztosítva egy friss és közösségközpontú virtuális családot minden szegedinek.

A politikai szezon közeledtével a levegő szinte vibrál a feszültségtől, de a Szeged365.hu csapata egy fontos döntést hozott: maradunk a korábbi álláspontunknál, és 2024-ben sem fogadunk el politikai hirdetéseket. Miért? Mert hiszünk abban, hogy a közösségünk számára értékesebb egy tiszta, pártatlan hírforrás.

Ebben az évben is, mikor a politikai csatározások kezdenek bepörögni, a Szeged365.hu a helyi értékek és közösségi történetek képviseletére koncentrál. Kisházi Sándorral együtt álmodtunk meg egy olyan maximálisan szegedi, lokálpatrióta, de újgenerációs hírportált, amely a piaci reklámokból biztosítja a működését, így maradhatunk függetlenek. Tehát politikai hirdetések NEM lesznek!

A politikai üzenetek gyakran megosztják a közösséget, mi pedig egyesíteni szeretnénk az embereket. A Szeged365.hu-n a szegediek megtalálhatják a városukkal kapcsolatos, valódi híreket, programajánlókat, kulturális cikkeket, nem pedig politikai álláspontokat, sárdobálásokat. Erről Szeged egyik, ha nem a legszebb terén egy videót is készítettünk Nektek, így még több emberhez el tud jutni a hír, hogy bizony ilyen is van:

Ez a döntés nemcsak a szerkesztőségi alapelveinket tükrözi, hanem olvasóink visszajelzéseit is figyelembe veszi. A közösségünk értékeli az objektív tájékoztatást és a sokszínű tartalmat, ami összehoz bennünket, nem pedig azokat, ami szétválaszt. A választások minden fontosabb történéséről be fogunk számolni, de továbbra sem adunk teret a politikai sárdobálásnak, üzengetésnek, a bannereink között pedig garantáltan nem fognak az olvasóink pártok, politikusok reklámjaiba botlani.

Egyébként az Állami Számvevőszék honlapján április 20-án fog megjelenni azon sajtófelületek listája, akik tőlünk eltérően bejelentkeznek a politikai reklámokra is. A politikai hirdetésekre tehát külön be kell jelentkezni, KATT a képre és megtudod hogyan fognak bejelentkeznek erre rajtunk kívül szinte minden más sajtóorgánum:

Köszönjük, hogy velünk vagytok, ölelés, amiért már ennyire sokan vagyunk a Szeged 365 virtuális családjában! Eláruljuk, hogy így együtt mi vagyunk Dél-Magyarország legnépszerűbb médiaplatformja. KÖSZI!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb