Kikapcs

Maradj mozgásban: Aerobik Maratonnal folytatódik a SZTEsi Maraton Programsorozat

Aerobik Maratonnal folytatódik a SZTEsi Maraton Programsorozat, ahol szakemberek segítségével tapasztalhatod meg a különböző sportágak szépségeit. A programsorozat célja, hogy minél több mozgásformát kipróbálhassanak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói és dolgozói, és megtalálhassák köztük a hozzájuk leginkább közel álló mozgást, mozgásformákat. Ennek keretében 2024. 04. 17-én szerdán, Aerobik Maratonon rendeznek a Hattyas sori SZTE Sportközpontban, tudatták a szervezők közösségi oldalukon.

A tavaszi félévben a programsorozat részeként az UV-Maratont (TRX, Core Training, HIIT edzés) és az Önvédelmi Maratont (önvédelmi technikák, eszköz nélkül és eszközzel, női önvédelem) követően áprilisban az Aerobik Maratonnal folytatódik a program. Mint írták, a 45-50 perces órákra az SZTE hallgatóinak és dolgozóinak ingyenes a részvétel, de előzetes regisztrációhoz kötött. Lesz zumba, jóga és box aerobik is, ahol a résztvevők kipróbálhatják magukat.

Ezt követően április 29-én a Tánc Maraton (néptánc, társastánc, hiphop, balett) következik, végül pedig május 9-én a Játék Maratonnal (ügyességi, sorverseny, pontszerző) zárul a rendezvénysorozat.

A programsorozatról bővebb infókat ITT találsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb