Mindenmás

Orbitális balhé, Szeged belvárosában: idős asszonnyal üvöltött, majd egy étteremben tört-zúzott egy férfi kedd este (frissítve)

Kaptunk pár Szeged365 olvasói beszámolót és eszünkbe jutott a 2018-as, Dwayne “The Rock” Johnson főszereplésével készült Rampage (Tombolás) című, erőteljesen ZS kategóriás akciófilm. A helyszín Szeged kedvelt gasztro-utcája, az időpont kedd este 7 környéke, a történések középpontjában pedig egy 20-as, 30-as éveiben járó fiatalember áll, aki előbb egy idős asszonyt kezdett zaklatni, majd – miután egy közeli vendéglátóhely pincérei megakadályozták az előbbiben – bement a szóban forgó étterembe és balhézni kezdett.

A ránk író járókelők arra tippeltek, hogy valamiféle drog befolyása alatt lehetett a zavartan viselkedő, az Oskola utca kellős közepén őrjöngő férfi. A beszámolók alapján az alábbi jelenet körvonalazódott ki:

  • a delikvens az Oroszlán utca irányából érkezett, majd a két utca találkozásánál egy idős asszonyt kezdett el rángatni,
  • ezt követően az egyik közeli étterem kollégái állították le, ekkor a férfi odébb állt,
  • pár perccel később azonban megjelent a helyen és őrjöngeni kezdett.

Szeged365 olvasói beszámolók alapján a vendéglátóhelyen dolgozó pincérek próbálták lenyugtatni, végül a szakács volt az, aki meg tudta fékezni. Az egyik szemtanúnk szerint a rendőrség is a helyszínre érkezett, mint írta, villámgyorsan autóba tették és elvitték a helyszínről az illetőt.

Az utóbbit egyelőre nem erősítette meg a Csongrád-Csanád Vármegyei RFK. Úgy tudjuk, az esetben senki sem sérült meg.

Egy apró adalék a fenti sztorihoz: az egyik olvasónk arról számolt be, hogy pár napja ugyanezt a fiatalembert látta őrjöngeni, a helyszín akkor az Izabella híd volt, a beszámoló alapján a delikvens az autók közé is kiugrált.

FRISSÍTVE: BEVITTÉK A FÉRFIT A SZEGEDI RENDŐRKAPITÁNYSÁGRA

Cikkünk megjelenését követően a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megszólalt szerkesztőségünknek, akik megerősítették a történteket. Mint kiemelték, az étterem alkalmazottai akadályozták meg a férfit abban, hogy valakiben, illetve valamiben kárt tegyen. Ők értesítették a rendőrséget, akik perceken belül a helyszínre érkeztek és bevitték a férfit a Szegedi Rendőrkapitányságra.

PÁR NAPJA VÁSÁRHELYEN KÖRÖZTEK A RENDŐRÖK EGY ŐRJÖNGŐ NŐT

Hasonló esetről legutóbb múlt szerdán írtunk, akkor egy 35 év körüli nő szabadult el Hódmezővásárhelyen, aki – a helyiek beszámolók szerint -gyerekeket is zaklatott, sőt, állítólag aznap késsel vágott meg egy 15 éves lányt.

A rendőrök Húsvét vasárnapján, március 31-én vették őrizetbe az illetőt, garázdaság és testi sértés vádjával.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb