Közélet

A legkisebb támogatás is életmentő lehet: a mentőautójuk megmentésére gyűjt a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány

“Segítségre van szükségünk a tartalék mentőautónk megmentésére” – fordult a kéréssel a szegediekhez közösségi oldalán a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat. Mint írták szerkesztőségünknek, az Alapítvány rohammentő autójának motorfelújításához kérik a segítséget.

“Alapítványunk közel 400 ezer kilométert megtett tartalék roham mentőautója tavaly október óta (alkatrész hiány és nem tervezett kiadás miatt) üzemképtelen. A motor felújításra szorul, ennek összege meghaladja a 2,5 millió forintot, amely kifizetése az Alapítvány működését nagyon
megterhelné” – közölték.

Ezért kérik azokat a jó szándékú és segíteni tudó szegedieket, hogy támogassák mentőautójuk rendbetételét, hiszen ez létfontosságú mindennapi munkájuk végzésében. Most a legkisebb támogatás is életmentő lehet!

A részletekről ITT olvashatsz!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb