Mindenmás

Újabb részletek derültek ki a mindössze 2 éves szerb kislány haláláról: még élt a gyermek, amikor a gázolók a kocsijukba betették

Ninoslav Cmolić, a bűnügyi rendőrség parancsnoka hátborzongató részleteket közölt a kis Danka Ilić meggyilkolásával kapcsolatosan, idézi a Blic nevű szerb portált a Szabad Magyar Szó.

MIKOR A KISLÁNY FELÉBREDT A CSOMAGTARTÓBAN, AZ EGYIK FÉRFI MEGFOJTOTTA

A parancsnok tájékoztatása szerint a sofőr nem is vette észre, hogy elütötte a kislányt, ez csak akkor tudatosult benne, amikor ezt utastársa közölte vele. Azonnal betették a csomagtartóba, majd miután a lány felébredt, akkor fojtotta meg az anyósülésen utazó férfi. Ezt tegnap ismerték be, mindent részletesen elmondtak. Utána a holttestet a szeméttelepen eldobták.

TÉVES INFORMÁCIÓKAT ADTAK A RENDŐRÖKNEK

A rendőrparancsnok szerint a holttest megtalálásának legnagyobb akadálya, hogy a sofőr és az utastársa is téves információkat mondtak a rendőröknek, és a gyanú szerint azért, hogy ne derüljön ki, milyen állapotban van a kis Danka holtteste.

MINDKETTEN BEISMERŐ VALLOMÁST TETTEK

Mint ismeretes, a kétéves Danka Ilić március 26-án tűnt el a Bor melletti Banjsko Polje településről. A tíznapos keresést követően a belügyminisztérium munkatársai csütörtökön két férfit vettek őrizetbe, S.J. (50) és D.D. (50) bori lakosokat, akiket azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolták a kislányt. Mindketten beismerték az emberölés bűncselekményének elkövetését.

Forrás és fotó: szmsz.press

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb