Sport

A bravúros elődöntő után, ma az ezüstérem került a szegediek nyakába! Gratulálunk!

A legfontosabb kerüljön a cikk legelejére: az SZTE-Szedeák bejutott tegnap a Falco legyőzésével a döntőbe, ahol ezüstérmet szereztünk! A SZTE-Szedeák kosárlabda csapata lenyűgöző teljesítménnyel fordította meg a meccset és 96–87-re legyőzte a Falco KC Szombathely csapatát a Zsíros Tibor férfi kosárlabda magyar kupa elődöntőjében, ezzel bejutva a döntőbe. Ahol ma kikaptunk.

Az elődöntő mérkőzés dinamikus volt, mindkét csapat vezetett már, de a szegedi csapat végül magabiztosan zárta a negyedik negyedet. A Falco triplával kezdte az utolsó negyedet, de a SZTE-Szedeák fokozatosan növelte az előnyét, végül kilenc ponttal diadalmaskodva. A döntőben a Szolnok–NKA Pécs mérkőzés győztesével találkoznak.

A döntő is rendkívül izgalmas volt a találkozó felénél egészen jól álltunk. Aztán sajnos egyre jobban elfogytak a szegedi srácok erő tartalékai és így sajnos alul maradtunk.

ZSÍROS TIBOR FÉRFI MAGYAR KUPA, NÉGYES DÖNTŐ, DÖNTŐ SZTE-SZEDEÁK–NHSZ-Szolnoki Olajbányész 96–87 (27–23, 20-20, 15–33, 31–20) BOK-csarnok, 2000 néző. V: Földházi, Benczur, Farkas

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb