Sport

Giga gratuláció a szegedi srácoknak! Újabb három pont! Kell az NBI!

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata fontos győzelmet aratott a Merkantil Bank Liga 27. fordulójában, miután 1-0-ra legyőzte a Budapest Honvéd csapatát a Bozsik Arénában. A meccset közel háromezer néző tekintette meg, ahol Molnár Attila bírói triója vezette a találkozót.

Az első és egyben a győzelmet eldöntő gólt Zuigéber Ákos szerezte a 21. percben, egy remekül elvégzett szabadrúgásból. A találkozó során a Szeged-Csanád GA csapata több veszélyes akciót is vezetett, miközben a Honvéd igyekezett egyenlíteni.

A második félidőben a Kispest igyekezett nyomást gyakorolni, de a szegedi védelem állta a sarat, és hősiesen hárította a Honvéd próbálkozásait. A mérkőzés hajrájában a Szeged több kontratámadást is indított, ám a második gól elmaradt.

A győzelemmel a Szeged-Csanád GA csapata megerősítette helyét a bajnokságban, és a negyedik pozícióból várja a következő fordulót. A csapat és a szurkolók egyaránt reménykednek abban, hogy a jó forma folytatódik, és a csapat egy lépéssel közelebb kerül az NBI-hez.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb