Kikapcs

Szeged legújabb moziját imádjuk: különleges filmek, egyedi hangulat! Egy filmszínház Újszegeden, ahol áprilisban is várnak bennünket (videó)

Fedezd fel Szeged legújabb moziját, ahol nemcsak a filmélmény, de maga a helyszín is időutazásra hív! A Kárpátia Filmszínházban a kultúra szerelmeseinek új otthona született meg, ahol a klasszikusok és a mai kor slágerei is megtalálhatóak.

Ha már kinőtted a mainstream mozikat és valami egyedi, meghitt helyre vágysz, ahol a filmtörténet nagyjai is szembe köszönnek, akkor a Délvidék Ház, Közép fasor 1-3. szám alatt a te új mekkádd lesz!

Ebben a hónapban is várnak a filmek, egyedi hangulatban, olyan élmény amit a multik nem adnak meg Neked. A Délvidék Ház nem csak filmeket kínál, hanem exkluzív kulturális eseményeket is. Legutóbb Kemény Dénes legendát fogadták itt a szegediek, vagy éppen Dani Zoltán nyugalmazott ezredest, aki lelőtt egy lelőhetetlennek hitt lopakodót.

Ha már a különböző rendezvények miatt kiugrottunk a Délvidék Házba, beugrottunk az akkor éppen üres Kárpátia Filmszínházba, és összeszedtük az áprilisi filmeket Nektek. Vedd meg a jegyed Te is ITT: www.karpatiafilmszinhaz.hu oldalon. Hogyan néz ki Szeged legújabb mozijának bejárata, és a moziteremben? Mutatjuk ezt is a videóban:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb