Smart SzegedVideo365

Fenntartható energetikaváltás Szegeden? Hoztunk néhány ötletet a Global 21 Kft.-től

A Szeged365 utánajárt, milyen változásokat hozhat a szegedi családok életében egy új energetikai váltás 2024-ben. Azt is megnéztük, hogy hogyan lehet elképesztően kicsi a rezsi! Papos László, a Global 21 Kft. ügyvezetője, a Tápai utca 24. szám alatti irodájában fogadott minket és elárulta, hogy a CSOK PLUSZ és a Falusi CSOK a jövőben sok szegedi családnak nyújthat segítséget az új otthonteremtésben. A következőkben megosztja velünk, hogyan tehetjük otthonunk energetikai minőségét még jobbá.

Korábban beszélgettünk Papos Lászlóval a Global 21 Kft. telephelyén, ahol szóba kerültek többek között a vidéki munkák és a vállalat közösségi tevékenységei. László, akkor elárulta nekünk, hogy mennyire kulcsfontosságú 2024-től Magyarországon és az Európai Unióban otthonainkat energetikailag tökéletesen felkészíteni. Ha lemaradtál volna a beszélgetésről, nézd meg a videónkat:

Mi emlékszünk még arra, hogy a rezsidémon őrületes mértéke szinte tönkretette a havi költségvetést családok százainál. Most pedig lehetőségünk van arra, hogy egy újabb és jobb energetikai besorolással élhetőbbé tehessük otthonunkat és közben megkíméljük a pénztárcánkat. László elmondta nekünk, hogy pontosan mik tartoznak ebbe a csoportba, amivel a fenntarthatóságot szolgáljuk. 

Az otthonos fenntarthatóságon javíthatunk a homlokzatszigeteléssel, a nyílászárókkal, a födémszigeteléssel, vagy akár a napelemekkel. Javíthatunk a mindennapi életünk minőségén is ezáltal. Hogy Papos László szavaival éljünk: “A Global 21 Kft. mindenkinek a rendelkezésére áll ezekben a megoldásokban, a tervezéstől egészen a kivitelezés utolsó pillanatáig.”

Igazi lokálpatrióta életérzéssel fűtve igyekeznek a szegediek igényeit kielégíteni. Van egy külön nyílászáró részlegük is, ahova mi is bekukucskáltunk. Papos Gábor, a Global 21 Kft. kivitelezési vezetője fogadott minket. Gábor elárulta, hogy az energetika akár 30%-át is kitehetik a nyílászárók, emellett természetesen az esztétikai fontosságuk mellett sem szabad elmenni szó nélkül. 

Ha régóta szemezel az energetikai fejlesztésekkel, vagy talán most kaptad meg a lendületet, de az első lépések kihívásnak tűnnek, ne aggódj egy percet sem! A Global 21 Kft. minden válaszra és segítségre készen áll. Hívd őket telefonon, küldj e-mailt vagy térj be hozzájuk az irodájukba a Tápai utca 24. szám alatt! Lépj be te is, a Fenntartható Otthonok Világba!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb