Szegedi ArcokVideo365

Óvodák, bölcsődék és a Szent István téri víztorony. Hogy mi a közös bennük? A Global 21 Kft.!

Óvodáktól a víztoronyig: a Szeged365 Family leveleinek kérése alapján újra beszélgettünk Papos Lászlóval, a Global 21 Kft. ügyvezetőjével. Korábbi cikkünkben a Szegedi Arcok-ban készült interjú után elhalmozták a levelek szerkesztőségünket. Szóval készüljetek egy újabb exkluzív interjúra, ahol bepillantást nyerhettek a cég tevékenységeibe!

Az előző videónkban Papos László megosztotta velünk, hogyan segítették újraépíteni a leégett tiszaszigeti családi házat a Global 21 Kft. segítségével. Ha még nem láttad, most pótolhatod és bepillanthatsz a megható történetbe! 

Számos olvasói levél érkezett hozzánk, hogy kíváncsiak vagytok a Global 21 Kft.-re és Papos Lászlóra. Tehát most újra felkerestük őket, hogy elmeséljék a cég több évtizedes társadalmi szerepvállalását. Papos László csillogó szemekkel beszélt a különböző kezdeményezésekről, hogy milyen társadalmi szerepvállalások voltak a cég közel negyed félévszázados tevékenysége során. Nézd meg az exkluzív interjúnkat itt:

László szerint a Global 21 Kft. mindig arra törekszik, hogy kiváló kapcsolatot alakítson ki az ügyfelekkel, gyakran ezek pedig barátsággá is fejlődnek. Az egyik ilyen eset a Vinatus borászatának felépítése volt, egy óriási beruházás, ami több ezer négyzetméteres pincészetet hozott létre. Az elmúlt időszakban Szentgotthárdban és Oroszlányban is munkásszállókat újítottak fel, ami rámutat a Global 21 Kft. kiemelkedő ismertségére és elismertségére.

Pár évvel ezelőtt aktívan részt vett a Global 21 Kft. a Margitszigeti Szabadtéri felújításában, és ebben szegedi vonulat is szerepet játszott. Az ott található víztorony a “nagytestvére” a Szegeden található Szent István téri víztoronynak. A lenti képen ezeket a lenyűgöző építményeket láthatjátok.

A Global 21 Kft. az elmúlt időszakban kifejezetten a régió fejlesztésére fókuszál. Köszönhetően nekik, számos bölcsőde és óvoda újult meg Deszken, Sándorfalván, valamint Kisteleken. Az általunk kedvelt sándorfalvi piacteret is felújították, hogy még élvezetesebb legyen a vásárlás. Emellett különböző területfejlesztések keretében lakóparkok és nyugdíjas parkok is épülnek. Korábban beszámoltunk már többször a Tiszaszigeten létesülő Sziget Lakóparkról, melynek kivitelezésében a Global 21 Kft. is kiemelkedő szerepet vállal.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb