Mindenmás

Napi trash: felhívta a 112-t egy férfi, hogy a rendőrök segítsenek neki betonozni, mert lelépett a kőművese

A magyar rendőrség a Facebookra töltött fel egy videót, amin az hallható, hogy egy férfi segítséget próbál kérni a diszpécsertől, vagyis inkább építkezésre toboroz munkásokat, mert a kőműves visszamondta a betonozást. A diszpécser hangján jól hallatszik, hogy hirtelen nem is igazán tudott mit mondani a szokatlan kérésre.

“Uram! Segélyhívó központot hívott. Rendőrség, mentő, tűzoltóság” – mondta a meglepődött diszpécser, aki ezt követően megkérdezte a hívót, hogy a rendőrségnek mégis mi köze van az építkezéshez? A telefonáló ekkor egy kicsit elbizonytalanodott, de végül erre is volt válasza: “szolgáltatást végeznek, ez van írva a kocsira, ezért kérdeztem.” Az elképesztő hangfelvétel ezen a linken hallgatható meg.

Cirka másfél hete az Országos Mentőszolgálat osztott meg egy segélyhívást. Akkor egy szegedi mentésirányító mentett meg a segítséget kérő édesanyával közösen egy 3 hónapos babát. Ez az esemény is jól mutatja, hogy mire való a 112-es hívószám. Nos, nyilvánvalóan nem építkezésre való toborzásra.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb