KikapcsVideo365

Exkluzív interjú a legendával: Kemény Dénes Szegeden járt a Délvidék Házban

Szegedre látogatott a volt szövetségi kapitány! Dr. Kemény Dénes hírnevét háromszoros olimpiai bajnok vízilabda-válogatott szövetségi kapitányként szerezte, mára a magyar sportélet ikonjaként emlegetik. Elismertségét mutatja, hogy számos díja között több ízben is megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztkeresztjét, illetve az év edzője címet. A szegedieknek a sikeréről beszélt és rendkívül szerényen fogalmazott.

Kemény Dénes idejövetele a Meritus és a DAFE Egyesületnek köszönhető. Mindkét egyesület célja a generációk közötti különbségek kisimítása és a tehetségek gondozása. Az egyesületek pedig lokálpatriótaként gondolkodnak szeretett városunkról Szegedről, így ennek fényében árulták el terveiket a Szeged365-nek.

A Meritus Egyesület elnöke, Ormándi Márton elmondta a Szeged365-nek, hogy teljes mértékben szegediekből álló baráti közösség az övéké, céljuk pedig Szeged közéletének felpezsdítése. A Meritus tehetségeket keres, olyan tehetségeket, akik tettre készek, akik szeretnének Szegedért valóban tenni valamit.  

Engi Gábor, a DAFE elnöke, gyönyörűen fogalmazott a generációk közti különbségek kisimításáról nekünk. Illetve faggattuk a vállalkozásokról és az ifjú titánokról, szerinte igenis kiutat tudnak mutatni, megoldást találni a tudás átadásáról.

Kemény Dénes sikertörténete és generációkon átívelő karrierje rendkívül nagy hallgatóságnak örvendett Szegeden. Két sportriporterrel történő beszélgetése, roppant tanulságos és inspiráló volt. Aki a részese lehetett ennek a történetnek, már tanult valamit az életről és a sikerről. Mi pedig büszke szegedi szívvel mondhatjuk el, Kemény Dénes legkeményebb és leginspirálóbb mondatai miatt lényegesen többek lettünk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb