Mindenmás

Nagy a baj az M5-ösön: felborult egy tartálykocsi, teljes útlezárás van Szeged felé (frissítve)

Szerdán délelőtt fél 11 körül felborult egy tartálykocsi az M5-ösön, Kiskunfélegyházánál, a 108. kilométerszelvénynél. A Sebességmérés/Útinform Kecskemét csoportban azt írják a balesetről, hogy Budapest felé egy sávon még lehet közlekedni, viszont a Szeged felé vezető oldalon áll a kocsisor.

A Rendőrség Útinformációs Rendszere szerint teljes útlezárás van Szeged felé, reméljük, senki sem sérült meg! Vigyázzatok magatokra!

FRISSÍTVE: ÜZEMANYAG FOLYT AZ ÚTTESTRE

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a felborult járműből üzemanyag folyt az úttestre. A műszaki mentést a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók végzik. A sztráda Röszke felé tartó oldalán több kilométeres torlódás alakult ki.

FRISSÍTVE (12:20): 7-8 KILOMÉTERES A TORLÓDÁS

Roland olvasónk beszámolója szerint Kecskemét után már több mint 7-8 km-es sor alakult ki a baleset miatt, a kamion teljes széltében elfoglalja az utat. Olvasónk videót is küldött, köszönjük szépen!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb