Mindenmás

Eszünk megáll: részegen, minden előzmény nélkül úgy fellökött egy idős hölgyet a férfi Szegeden, hogy az töréses sérüléseket szenvedett

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly tavasszal okozott súlyos sérülést egy idős hölgynek a szegedi töltésen. Mint megtudtuk, a vádirat szerint az ittas állapotban lévő vádlott 2023. március 5-én, a délutáni órákban, Szeged határában minden előzmény nélkül, két kézzel meglökte a vele szemben sétáló sértettet.

Az ügyészség szerint az életkoránál, valamint egészségügyi állapotánál fogva a védekezésre korlátozottan képes sértett a lökés hatására elesett, és 8 napon túl gyógyuló, töréses sérülést szenvedett. A járási ügyészség a vádlottat súlyos testi sértés bűntettével vádolja. Felfüggesztett börtön kiszabását kéri az ügyészség a férfira. Bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb