Sport

Pádár Niki kirobbanó formában van: negyed órával előtte még a sprinterek között szerzett ezüstérmet, majd ob-bronzérmes lett 400 méter gyorson

Pádár Niki miután ob-ezüstérmes lett 50 méteren, negyedóra múlva már újra ugrott is a medencébe, s újra letartolta a mezőnyt a bajnokságon: a HAÁSZ SZUE 18 éves versenyzője, a 2022-es év Legszegedibb Sportolója, ob-bronzérmet szerzett 400 méter gyorson, tudatta a Szegedi Úszó Egylet.

Mint írták, a döntő első felében Késely Ajna és Fábián Bettina meglépett, mögöttük viszont a HAÁSZ SZUE versenyzője magabiztosan tempózott, a hajrában már izgulni sem kellett a dobogós helyezésért. Az utolsó 50 méteren Pádár volt a leggyorsabb a mezőnyben – azok után, hogy a finálé előtt negyed órával még a sprinterek között szerzett ezüstérmet –, ez is bizonyítja, hogy a 18 éves szegedi úszó kiváló formában érkezett az országos bajnokságra.

Olasz Anna is elindult ebben a számban, a délelőtti előfutamban elért idejével 14. helyen végzett 400 méter gyorson.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb