Kikapcs

Már április végén Borfeszt lesz a Damjanich utcában: az ország egyik legismertebb borásza és a DAL című műsor finalistája egyszerre érkezik a Garden Bistroba

Iszonyatos tempót diktál az idei évben a Damjanich utca gasztro-szentélye: hétről-hétre halmozzák el fantasztikus programokkal a szegedieket, mindezt úgy, hogy a Garden Bistro alapvetően egy étterem, nem feltétlenül egy rendezvényhelyszín, bár tény, hogy az utóbbi időben bebizonyították, hogy nem csak fenséges ételeket tudnak készíteni, hanem élvezetes programokat leszervezésében és lebonyolításában is az élen járnak. A következő nagy durranás egy borvacsora lesz náluk, a DAL című műsor korábbi, szegedi döntősével és az ország egyik legismertebb borászával.

Továbbra sem vesz vissza az őrületes tempóból a Garden Bistro & Beach, a soron következő programuk (is) igen ütősnek hangzik. Mondjuk nem ez lesz az első nagy dobás náluk, korábban a Damjanich utcába csábították a 90-es évek szívtipróját, Krisz Rudit, később pedig Kökény Attilát és Rakonczai Viktort is, utóbbi egészen elképesztő telt házzal ment végig, de a pénteken esedékes Nótár Mary-féle estre is pillanatok alatt elszaladt minden jegy. Április végén pedig már egy kisebb Borfesztivállal készülnek, ugyanis személyesen érkezik Magyarország egyik legismertebb borásza, egyben a 2010-es év bortermelője, Dúzsi Tamás a Garden Bistroba, a hangulatról pedig a DAL 2019 finalistája, a szegedi Szalma Annamária gondoskodik majd. Egy fergeteges borvacsora, 6 felejthetetlen nedűvel, mellé természetesen az ilyen események alkalmával megszokott, ínycsiklandó Garden-féle menüsorral. Az eseményre ráadásul még kedvezményes jegyek is kaphatóak, most 21.900 Ft helyett csak 17.990 Ft-ért, IDE KATTINTVA minden infót megtudsz róla.

ERŐS MÁSFÉL HÓNAP ELÉ NÉZ A GARDEN BISTRO, EGY CSOMÓ PROGRAMMAL KÉSZÜLNEK MÉG A SZEGEDIEKNEK

Tudjuk, hogy már önmagában Dúzsi Tamás és Szalma Annamária közös érkezése, na meg önmagában egy borvacsora is fantasztikusan hangzik a Garden Bistroban, de a következő másfél hónap igazán erős lesz náluk, mutatjuk, milyen programokkal készülnek még:

  • Április 25.-27. – Burger csodák a Garden Bistroban
  • Április 30. – Dúzsi vacsoraest, Szalma Annamáriával
  • Május 5. – Anyák napi szeretlek délután
  • Május 24.-26. – Palacsintacsodák + Gyereknapi Lufishow Csata Gergővel

Egy szó mint száz, a következő pár hónapban érdemes figyelni a Garden Bistro programjait (igazából mindig)! Dúzsi Tamás és Szalma Annamária közös vacsoraestjére pedig érdemes minél hamarabb lecsapni a jegyekre, ugyanis még egy rövid ideig kedvezményesen szerezheted be, IDE KATTINTVA minden infót megtalálsz róla!

  • Garden Bistro&Beach
  • 6724 Szeged, Damjanich utca 7/A
  • +36-70-427-3366

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb