MindenmásNem kategorizált

Súlyosan megsérült egy kerékpáros – a rendőrség a baleset szemtanúit keresi Szegeden

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy baleset körülményeinek tisztázása érdekében. Mint megtudtuk, a Szegedi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy gépkocsivezető 2024. március 30-án 11 óra körül Szegeden a Móravárosi körút és a Szél utca kereszteződéséhez érve, jobbra kanyarodása során nem adta meg az elsőbbséget egy biciklisnek, aki szabályosan haladt a gyalog- és kerékpárúton. Ennek következtében a kétkerekűvel közlekedő nő az ismeretlen hatósági jelzésű autó oldalának ütközött, majd a földre esett. A sértett a baleset során súlyos sérülést szenvedett.

A Szegedi Rendőrkapitányság azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, valamint érdemleges információval rendelkeznek a baleset körülményeivel kapcsolatosan.

Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (Szeged, Párizsi krt. 16-22. I. emelet), vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószám 14-25 vagy 10-85 mellékein, továbbá a 112-es központi segélyhívó telefonszámon is lehet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb