Kikapcs

Harmadik helyszínére érkezett Mini ARC vándorkiállítás Szegeden, 7 év 94 „közérzeti” plakátját sasolhatjuk meg

Harmadik helyszínére érkezett Mini ARC vándorkiállítás Szegeden. Egy hónapon át látogatható az elmúlt 7 év 94 válogatott plakátjaiból rendezett, ingyenes tárlat.  

Mint megtudtuk, a Mini ARC kiállítások célja, hogy elsősorban Budapesten kívül, településről településre járva szélesebb körben is hozzáférhetővé tegye az így született alkotásokat, inspiráljon, kreativitásra sarkalljon és szabaddá tegyen. A vándortárlat harmadik helyszíne Szeged, ahol a II. Szegedi Civil Konferencia keretében mutatnak meg egy válogatást, és az elmúlt 7 év 94 alkotásának kicsinyített változatával, egy, Magyarország megyéit formáló terepasztal jellegű installáción, fedett térben találkozhatnak a képnézegetők.

A KREATIVITÁS ÉS A SZABADSÁG VAN ELŐTÉRBEN

Az ARC közérzeti pályázat és kiállítás 23 éve a kreativitásról és a szabadságról szól. Arról, hogy a pályázók az alkotásaik segítségével mondhassák el, mit gondolnak az életükről, az aktuális magyar társadalomról, vagy a bolygó dolgairól. A kiállítást április 6. és május 6. között lehet megtekinteni a Szent-Györgyi Albert Agórában.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb