Kikapcs

A Napfény Műterembe Klem Viktor érkezik a “Sztorik a Konyhából” című gasztro-irodalmi előadással! Van már jegyed?

Szeged egyik legnépszerűbb étterme, a Napfény Műterem, egy új és izgalmas eseményre invitál bennetek, amely felpezsdíti a város kulturális és gasztronómiai életét. Klem Viktor estje lehetőséget teremt az érdekes történetek hallgatására és a finom ételek élvezetére. A Napfény Műterem “Sztorik a Konyhából” elnevezésű estje egy különleges gasztro-irodalomi előadást kínál, melyet a híres színész, Klem Viktor tart. Klem Viktor személyes és humoros hangvételű sztorikat mesél nekünk a konyhából, miközben a kortárs magyar irodalom legjobbjait eleveníti meg.

Klem Viktor neve biztosan sokaknak ismerősen cseng, hisz játszott már olyan nagyszerű filmekben, mint a A mi kis falunk, a Viszkis, vagy épp a Post Mortem. Viktor ráadásul nem először van Szegeden, saját elmondása szerint, Szeged az egyik legszebb magyar város.  

Az est során a résztvevők nem csupán ínycsiklandó ételeket kóstolhatnak meg, hanem egyedi élményekben is részesülnek. A főételként felkínált japán rántott karaj, parajos burgonyapürével és mártással, valamint az epres karamellás sajttorta desszert, kiválóan passzolnak az előadás hangulatához. Mi biztosan ott leszünk, és már iszonyatosan várjuk.

A rendezvény belépőjegyének ára 12.900 forint, mely tartalmazza az előadás és a vacsora költségét. A Napfény Műterem mindig is kiemelkedett a minőségi étel- és italválasztékkal, valamint a különleges atmoszférával. Most pedig új szintre emeli a vendégvárás és vendégelégedettség színvonalát ezzel az egyedülálló estjével. 

Ne hagyd ki ezt a különleges alkalmat, és vegyél részt a Napfény Műterem “Sztorik a Konyhából” estjén, Klem Viktorral! A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért ne habozz, hanem jelentkezz azonnal!

Belépőjegy: 12.900.-/fő, mely tartalmazza az előadás és a vacsora árát!
Jegyvásárlás-információ: +36 30 952 6500 vagy [email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb