Kikapcs

Elsőként a Radnótis kisdiákok kaptak kiállítási lehetőséget az SZTE BTK kávézójában, így telt az esemény keddi megnyitója

A szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium 125 éves évfordulója apropóján április 9-én, kedden kiállítás nyílt Radnóti a Radnótiban címmel, az iskola diákjainak Radnóti Miklós portré-parafrázisaiból, az SZTE BTK Radnóti Cafe-ban- írtuk meg hétfőn. Mint kiderült, az esemény azért is kuriózum, mert a Radnótis kisdiákok voltak az elsők, akik a kávézó fennállásának három éve alatt kiállítási lehetőséget kaptak a kávéház falain belül, így ez még nagyobb megtiszteltetés az intézmény diákjai és pedagógusai számára, írta meg szerkesztőségünknek Fiedler Judit, vizuális kultúra tanárnő.

A kiállításon 65 diák alkotása mutatkozik be a nagyközönség előtt. A kiállítást dr. Váraljai Anna művészettörténész nyitotta meg, majd köszöntőt mondott az iskola intézményvezetője, dr. Nagy Anett. Az ünnepélyes megnyitó műsorát Fabulya Andrea tanárnő rendezte a 10.D humáncsoportjának diákjaival. A kiállításon Fiedler Judit és Bakó Anikó vizuális kultúra tanárnők diákjainak munkái szerepelnek.

A megnyitóról Fiedler Judit tanárnő küldött számunkra pár hangulatos képet:

Valamint a megnyitó ünnepi pillanatairól videót is kaptunk a tanárnőtől:

@szeged365

Elsőként a Radnótis kisdiákok kaptak kiállítási lehetőséget az SZTE BTK kávézójában, így telt az esemény keddi megnyitója. Videó forrása: Fiedler Judit, Radnóti Gimnázium tanárnője

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

A kiállítás anyaga április 30-ig lesz megtekinthető az érdeklődők számára.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

A fotókat és a videót köszönjük Fiedler Judit, vizuális kultúra tanárnőnek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb