Szegedi ArcokVideo365

Leesett az állunk: egy tonna liszt landolt egyenesen Olaszországból a szegedi Pivonál, ebből aztán Te is bőségesen pizzázhatsz az áprilisi Happy Hours alatt

Mi sem eshet jobban egy fárasztó nap után, mint egy finom pizza és egy hideg sör mellé kiülni a barátokkal a szegedi napsütésben. Pláne, ha a nyárias melegben a hűsítő sört még ajándékba is kapjuk! Ha neked is felcsillant a szemed az imént lefestett olasz sziesztát idéző lazulós képre, van egy jó hírünk: nem kell tovább álmodoznod róla, a szegedi Pivo Bar & Pizzeria ebben a hónapban valóra váltja neked! A Vitéz utcai pub, mely nagy örömünkre második éve már pizzériaként is működik, ugyanis egész áprilisban minden nápolyi pizza mellé, a szieszta ideje alatt (15:00-18:00), egy ajándék pohár szabadon választott sört ad. Egy biztos, pizza lesz bőven, garantáltan nem fogsz lemaradni az akcióról, ha ellátogatsz a Pivoba, mint az ügyvezetőtől megtudtuk, pont most április elején landolt náluk az első egytonnás liszt szállítmányuk egyenesen Olaszországból, a gyártótól.

„SZEGED LEGSAJTOSABB NÁPOLYI PIZZÁJA“

Mint Czeizel Máté ügyvezetőtől megtudtuk, minden pizzájuk elkészítésénél a legfontosabb szempont, hogy tartsák azt a magas minőséget, amiért valamennyien imádjuk az olasz klasszikus minden darabját étlapjukon, melyben a gyermekkorunkat idéző sajtos pizzát ötvözték az eredeti nápolyi pizza utánozhatatlan ízével. Náluk nem csak szlogen, hogy itt kapható „Szeged legsajtosabb nápolyi pizzája“, a feltétek koronázatlan királynőjével valóban nem spórolnak a srácok, ami vastagon és nyúlósan olvadozik a szánkban minden falat kóstolásánál.

EGY TONNA LISZT EGYENESEN OLASZORSZÁGBÓL

Ráadásul a Pivo csapata nagyon komolyan veszi, hogy a legautentikusabb nápolyi pizzákat hozza el nekünk: az alapanyagok zöme Olaszországból érkezik, a paradicsomtól a liszten át a kolbászig, s ahogy Mátétól megtudtuk, a titok, hogy ilyen mennyei ízek születnek a minőségi alapanyagokon kívül a hirtelen hőkezelésben rejlik. Pizzájukat ugyanis 430-450 fokon sütik a kemencében, és nagyjából 90 másodperc alatt el is készül egy-egy pizza, ergo még várni sem kell rá sokat.

Apropó liszt, Máté még egy kulisszatitokról lerántotta a leplet, most már közvetlenül az olasz gyártótól vásárolják a pizza alapanyagául szolgáló lisztet, melyből sikerült is kezdetnek egy igen tekintélyes mennyiséget, összesen egy tonnát beszerezniük. Ebből aztán jó sok pizzával kényeztethetik az elkövetkezendő időkben az éhes, pizzaimádó vendégeiket!

Áprilisban pedig igazán megéri betérni a szegedi Pivo Bar & Pizzeria napfényes teraszára: minden délután 15:00-18:00 óra között ugyanis eljön a Happy Hours, amikor is az ínycsiklandozó nápolyi pizzánk mellé választhatunk egy pohár frissítő, jéghideg sört is ajándékba.

Ha téged is elkapott az olasz életérzés, ne maradj le a Pivo Bar & Pizzeria áprilisi ajánlatáról, élvezd ki az ízeket, keresd Szeged legautentikusabb nápolyi pizzáit a Vitéz utca 26 szám alatt. Addig is, lesd meg videónkban a Pivo pizzáit, melyek látványa se semmmi, garantáltan meghozzák majd az étvágyadat:

Operatőr: Galyas Richárd és Magyar Andor

Fotók: Sóti Gellért

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb