Kikapcs

Utazz igazi kényelemben a Tempó Taxival áprilisban: 10.000 Ft értékű kupont, két üveg prémium bort és Szeged365-ös bögrét is nyerhetsz, ha bepattansz hozzájuk

Az év elején megígérte, a jól ismert mondás szerint pedig tartja is a szavát Szeged legnagyobb múlttal rendelkező taxitársasága: a Tempó Taxi szavát adta januárban, hogy az idei évben minden hónapban más és más nyereményekkel halmozza el a velük utazókat. Korábban kisorsoltuk az előző havi győztest, akit azok közül sorsolt ki a társaság, akik iOS vagy Android applikáción keresztül rendeltek Tempó Taxit.

Nyakig benne vagyunk az áprilisban, de a Tempó Taxi megnyugtatott bennünket, hogy ugyanolyan tempóban hasítanak, mint korábban: ebben a hónapban is hoznak egy rakás értékes nyereményt, amit a velük utazók között sorsolnak ki. A mostani felhozatal is erős, mutatjuk, mit zsebelhetsz be, ha iOS vagy Android applikáción keresztül rendelsz Tempó Taxit:

  • 10.000 Ft értékű taxiutalványt,
  • 2 üveg Koch prémium bort + 2 poharat
  • és egy Szeged365-ös bögrét, a reggeli kávézásokhoz

Ehhez mindössze annyi dolgod van, hogy utazásodhoz a város ikonikus taxitársaságát választod, akik pillanatok alatt eldobnak egyik helyről a másikba.

A Tempó Taxi applikációt az App Store-ból vagy Google Play áruházból éred el, ha pedig telefonon rendelnél, tárcsázd a 490-490-et!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb