Sport

Még egy lépés az első osztály felè: hajrá Szeged!

Rendkívül izgalmakat hozott az NBII-es találkozó, ahol hátrányból fordítottunk. Itthon maradt a három pont. Szép volt fiúk!

Az első félidőben sajnos nem jöttek a helyzetek, sőt negyed óráig nem volt kaput eltaláló lövés semelyik oldalon sem. Sőt egy kontra alkalmával a vendégek találtak be a szegedi kapuba.

A szünet után elképesztően rákapcsoltak a szegedi srácok, folyamatosan támadtunk, gyorsan jött is az egyenlítés. Szerencsére a fiúk nemhogy a gól után lecsökkentették volna a tempót, maximális erőbedobással támadtunk, és így meg is szereztük a győzelmet!

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–SZOMBATHELYI HALADÁS 2–1 (0–1)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 1626 néző. Vezette: Pillók Ádám (Szilágyi Norbert, Tőkés Róbert)
Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas T. – Könczey (Kővári, a szünetben), Szilágyi Z., Horváth M., Gera N. – Haris (Bíró B., a szünetben), Magyar Zs. (Tóth B., 90+2.) – Zuigéber, Márkvárt, Nagy R. (Óvári, 64.) – Borvető (Klausz, 64.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
Haladás: Pálfi – Nyíri V. (Beronja, 80.), Jagodics M., Ene, Bolla G. – Szakály A., Zvekanov (Pintér A., 65.), Erdei, Mohos (Jancsó, 80.) – Kelemen M. (Szijjártó, 65.), Horváth R. (Szvoboda, 89.). Vezetőedző: Alekszandar Jovics
Gólszerzők: Márkvárt (76.), Bíró B. (89.), ill. Szakály A. (41.) 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb