Mindenmás

Ezt még Mike Tyson is megirigyelte volna: összeverekedett két férfi Szegeden, az egyik leharapott a másik füléből egy darabot

Vádat emeltek azzal a két férfivel szemben Szegeden, akiknek elszámolási vitája tettlegességig fajult – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség.

A vádirat szerint az eset két éve történt, a két férfi a vita előtt kölcsönösen megfenyegette egymást telefonon, majd 2022. augusztus 10-én Szegeden, az egyik belvároshoz közeli utcában szóváltásba keveredtek, végül pedig a személyes találkozón már tettlegességig fajult a konfliktus köztük.

FÜLHARAPÁS, MAJD ARCON ÜTÉS

A vita során dulakodni, birkózni kezdtek, majd a vádlottal egyike leharapta a másik férfi bal fülkagylójának egy darabját, mire válaszul őt több alkalommal arcon ütötte a másik vádlott. Az ügyészség az egyiküket maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntett, míg a másik felet garázdaság vétség elkövetésével vádolja. Ügyükben a Szegedi Járásbíróság dönt majd.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb