Gasztro

Szeged új ízparadicsoma: rakd össze saját fitnesz tálad a Bistorantban!

Tiéd a terep a Bistorantban! Felejtsd el a kalóriaszámolást, és válogass szabadon a Bistorant fitt kínálatából! Pontosan előre kiszámolt kalória az isteni finomságokban, ráadásul, te döntheted el, milyen tápanyagokkal töltöd meg a tányérodat Szegeden! 

Emlékeztek még, amikor Kis Mátéval felfedeztük a Bistorant egészségtudatos kínálatát? Akkoriban már sejtettük, hogy Szeged új kedvenc étterme lesz a tiszta táplálkozás híveinek. Most visszatértünk, hogy felfedezzük a legújabb fitt ajánlatokat, amik nem csak finomak, hanem tápanyagokban is gazdagok.

Nincs többé fejtörés a kalóriák és tápanyagok miatt, a Bistorant minden szükséges információt feltüntet az ételek mellett. Te magad állíthatod össze az étrended és választhatsz fehérjében gazdag, alacsony szénhidráttartalmú, vagy akár zsírszegény fogások közül. A választék olyan széles, hogy mindenki megtalálja a számára ideális kombinációt.

Mi több, ha kíváncsi vagy arra, hogy Kis Máté hogyan rakta össze saját fitt tányérját, ne hagyd ki a legújabb videónkat! Látogass el a Bistorantba, és kóstold meg te is azokat a fogásokat, amelyeket Szeged új gasztronómiai csillaga, Kis Máté is kipróbált!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb