Szegedi ArcokVideo365

Itália egy kicsit beköltözött a szegedi Bartók térre: megtartotta tavaszi IX. Styling Day eseményét a Boutique Optique by Prágai, s közben lerántották a leplet egy nagy meglepetésről is

A mediterrán Olaszország kincseit idézte meg április 13-án, szombaton a Bartók téri Boutique Optique by Prágai üzlet. A hagyományokhoz hűen ugyanis elstartolt a látszerészet tavaszi Styling Day nevezetű exkluzív rendezvénye, ahol ez alkalommal két olasz világmárka, a Gucci és a Bottega Veneta legújabb kollekciói mutatkozhattak be, miközben számos, Itália kifinomult kultúrájához kapcsolódó kísérőprogram tette teljessé a napot.

Mint Prágai András Milivoj optometrista látszerész mestertől megtudtuk, ez már a sorban a kilencedik Styling Day a Prágai Látszerészet és Boutique Optique by Prágai üzletek életében, ahol ezúttal a stílus és elegancia jegyében két olasz világmárka extravagáns darabjait vehették szemügyre és próbálhatták fel a vendégek egy exkluzív, olasz gasztronómiai utazással, olaszos dallamokkal egybekötött egész napos eseményen.

OLASZOS ÁHÍTAT MINDEN SZEGEDINEK

Délelőtt 11 órakor már alig lehetett megmozdulni a Boutique Optique by Prágai kis ékszerdobozában, annyi érdeklődő gyűlt össze a neves alkalomra. A látszerész mester elárulta, idén volt az első alkalom, hogy nem csupán a legkedvesebb vásárlóikat lepték meg az eseményre szóló meghívóval, hanem minden érdeklődő szegedi számára nyitottá tették, függetlenül attól, korábban vásárlójuk volt-e már. “Szeretnénk ezt a kis olaszos áhítatot átadni Szeged lakosságának, s mivel most mindkét bemutatott márka, a Gucci és a Bottega Veneta is olasz, itáliai ihletésű dolgokkal készültünk: olasz falatkákat kóstolhattak a vendégek, proseccoval koccintottak és miközben beszélgettek, megosztották egymással élményeiket, olasz dallamok csendültek fel a háttérben” – mesélte el Prágai András.

BARÁTI ESEMÉNNYÉ VÁLT AZ ÉVEK ALATT

“Nyílván ez már egy bejáratott esemény, nagyon sokan szeretnek visszajárni, hiszen itt kötetlenül beszélgethetnek, egy kis buborékok által oldott hangulatban. Sőt, ezeken az eseményeken nagyon sokan barátokra találhattak már, akikkel megoszthatták élményeiket. Így ez a nap nem is társadalmi, hanem inkább baráti eseménnyé vált az évek alatt” – árulta el Prágai András.

NYÁRON ÚJRAÉLESZTIK A SZEGEDI, MINŐSÉGI PRÉMIUM DIVATBEMUTATÓKAT

A látszerész mester abba is beavatott bennünket, a nyáron egy vadiúj rendezvénnyel is kedveskednek a divat szerelmeseinek: július elsején a Feketesas utcai Baccara Italy üzlettel közösen ugyanis újraélesztik a szegedi, minőségi, prémium divatbemutatókat. A nagyszabású rendezvényen az extravagáns ruhák és szemüvegek mellett számos divatkiegészítőt vonultatnak fel, miközben bakelitlemezes DJ és budapesti szaxofonos művész varázsol ibizai hangulatot az est vendégei számára.

Less be videónkkal a szombati Styling Day legjobb pillanataiba, és tudj meg még többet a júliusi nagyszabású divatbemutatóról is:

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: Sóti Gellért

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb