KikapcsVideo365

Megérkezett Szeged legújabb mozija: A Kárpátia Filmszínház a Délvidék Házban!

Szeged városának izgalmas szórakozási palettájához újabb gyöngyszem csatlakozik a Délvidék Házban: a Kárpátia Filmszínház! Ez az új filmes élményközpont minden korosztály számára vonzó, ahol gyerekek, felnőttek és egyetemisták egyaránt megtalálják a számukra legérdekesebb és legizgalmasabb filmeket.

A Kárpátia Filmszínház nem csupán egy mozi, hanem egy olyan hely, ahol az egész család megtalálja a szórakozás örömét. A gyerekeket színes és változatos gyermekműsorok várják, amelyekre általában pénteken és szombaton kerül sor. Ebben a hónapban a kisebbek különleges élményben részesülhetnek, hiszen áprilisban szombatonként 10 órától is lesznek vetítések, hogy már reggelente elkezdődhessen a szórakozás!

A Kárpátia Filmszínház repertoárja tele van izgalmas filmekkel minden korosztály számára. Először az Erdő Kapitánya vezeti az utat a legkisebbek számára, majd Ferdinánd bikát követhetik a kalandra vágyó gyermekek. A felnőttek és az idősebb korosztály sem maradnak ki, hiszen izgalmas akcióval várják őket olyan filmek, mint az Indiana Jones vagy a Vörös veréb, míg a meghitt pillanatokért az Én és a Nagyapám, valamint Hannibál tanár úr filmek gondoskodnak.

Csatlakozz a szórakozás élményéhez a Kárpátia Filmszínházhoz a Délvidék Házban! Fedezd fel a különleges filmek világát és élvezd a mozizás egyedi varázsát!


Kárpátia Filmszínház

6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
+36-62-592-800
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb