Smart SzegedVideo365

Megérkezett Szegedre az építőipar jövője! Önkiszolgáló boltok, otthoni és ipari felhasználásra a Hinterland Kft.-től

Nincs kedved társalogni, vagy csak egyedül szeretnéd megoldani a vásárlást? Na most figyelj! Szegeden új lehetőségek várják az építkezés és felújítás szerelmeseit! A Hinterland Kft. új, forradalmi koncepcióval nyitotta meg kapuit: a város első építészeti, önkiszolgáló boltjával. Ez az új dimenziója a szegedi bevásárlásnak megváltoztatja a hagyományos vásárlási élményt, és egyedülálló lehetőséget kínál a modern és kényelmes beszerzésre. De mit is jelent ez a gyakorlatban? 

Nincs eladó, kasszás, se biztonsági őr! Cserébe gyors és kényelmes vásárlás sokkal inkább, ráadásul egy helyen. A rendszer intuitív és könnyen kezelhető: válaszd ki a kívánt termékeket az alkalmazásban, fizess és már kész is vagy! Az egész folyamat csak néhány percet vesz igénybe, így rengeteg időt és energiát takarítasz meg!

A Hinterland Kft. büszkén kínálja széles választékát, ragasztókat és tömítőanyagokat, amelyek tökéletes megoldást nyújtanak mind otthoni, mind ipari felhasználásra. A purhabok, szilikon tömítők és betonjavító anyagok persze csak néhány példa az óriás kínálatukból. Ráadásul, teljesen önállóan megoldhatod a saját bevásárlásodat. 

Ez az új önkiszolgáló bolt, nemcsak a modern technológia szerelmeseinek nyújt különleges élményt, hanem mindazoknak, akik értékelik a gyorsaságot, a kényelmet és az innovációt az élet minden területén. Legyen szó otthoni projektekről vagy ipari feladatokról, a Hinterland Kft. új vásárlási élménye minden igényt kielégít. De ez nem minden! A Hinterland Kft. applikációja, több, mint az eddigiek! 3D-ben láthatod az egész boltot, szambázhatsz a sorok között anélkül, hogy kilométereket gyalogolnál egy ragasztóért. Ez valami zseniális és extra egyszerű. 

Gyere el, és tapasztald meg a jövő vásárlási élményét Szegeden! 
Cím: Önkiszolgáló üzlet 4. 6728 Szeged, Dorozsmai út 46. 
Nyitvatartás: Hétfőtől vasárnapig, 06:00-20:00 óráig.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb