Közélet

“Elhiszem, hogy könnyű ezt kitalálni, de 1 óra kell, hogy A-ból B-be eljussak” – ma is masszív torlódás alakult ki Szegeden, mert lezárták a Victor Hugo utcát

“Ez tényleg nem normális, így felborítani a várost. Elhiszem, hogy könnyű ezt kitalálni, de 1 óra kell, hogy A-ból B-be eljussak” – írta csütörtökön délelőtt Nikolett olvasónk, aki elsőkézből is megtapasztalta, hogy mennyire fel tudja borítani egyetlen utcalezárás a közlekedést Szegeden.

Mint megírtuk, szerdán reggel lezárták a Victor Hugo utcát Szegeden. Aszfaltburkolatot javítanak a szakemberek, így három hétre nélkülöznünk kell ezt az utcát. Mivel ma is csapadékosan indult a nap, így sokan döntöttek úgy, hogy autóba ülnek, ami még inkább növelte a forgalmat Szegeden. Meg is lett az eredménye, hiszen olvasóink beszámolója szerint hatalmas kocsisor állt a Belvárosi hídon, akárcsak tegnap.

Szerdán már délben dugó volt a Belvárosi hídon, nagyon lassan haladt a forgalom Szeged felé, ami délután háromra csak tovább fokozódott. Ekkor a sor vége az újszegedi oldalon volt olvasóink beszámolója szerint. Mivel lezárták a Victor Hugo utcát, így

  • sem a Híd utca felől,
  • sem az Oskola utca felől nem lehet lekanyarodni balra,
  • mivel a Deák Ferenc utcát is lezárták,
  • és gyakorlatilag a Kelemen László utca elérhetetlenné vált.

Itt csak forgalommal szemben lehetne csapatni, mivel egyirányú. Nagyon úgy fest azonban, hogy csütörtökön is masszív torlódást okozott az utcalezárás, olvasónk fotóin is jól látszódik, hogy rengetegen araszolnak a Belvárosi hídnál, és dugó alakult ki a Tisza Lajos körúton is:

Köszönjük a fotókat olvasónknak! A sofőröknek pedig kitartást!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb