Közélet

Joób Márton bejelentette, hogy polgármesterjelöltként indul a választáson

Hétfőn Botka László, majd szerdán a Fidesz jelentette be, hogy indulnak a június 9-i önkormányzati választásokon, ma pedig Joób Márton tartott sajtótájékoztatót, aki szintén jelezte indulását. Szerkesztőségünknek eljuttatott közleményéből kiderült, hogy polgármesterjelöltként indul.

“Elegem van a pártok közötti viszályból, abból, hogy a várost vezető pártpolitikusoknak nem Szeged városa és a szegediek boldogulása a fontos, hanem döntéseiket politikai érdekek, illetve alkuk mentén hozzák meg. Elég volt a két oldal acsarkodásából, megoldásra van szükség” – emelte ki Joób Márton, majd hozzátette, hogy: “nekem és az engem támogató embereknek Szeged a fontos, és szegediként tenni akarunk a városért, az itt élő emberekért, ezért a június 9-ei választáson indulni fogunk.”

CSALÁDOK, IDŐSEK ÉS FIATALOK

“Háromszoros világbajnokként és olimpikonként megtanultam, hogy a kemény munka meghozza a várt eredményt. A sport megtanított a céltudatosságra, kitartásra és arra, hogy ne legyek megalkuvó. 11 gyermekes családapaként pontosan tudom, hogy a család intézménye mennyire fontos, mert az egészséges családok alkotják a társadalmunk alappilléreit. Ezért nagyon fontos terület számomra a családok, idősek és fiatalok támogatása, valamint kiemelten fontos célunk az elesettebb, nehezebb helyzetben lévő emberek érdemi segítése. Hívő emberként, a tisztesség a becsület és a hűség számomra nagyon fontos és követendő értékek, még akkor is, ha megpróbálják a nevem bemocskolni. Indulunk a választáson azért, hogy a szegedi fiatalok itthon maradjanak, itt képzeljék el a jövőjüket” – hangsúlyozta.

SZEGED, A LEHETŐSÉGEK VÁROSA

“Indulunk a választáson azért, hogy elősegítsük azt, hogy jól fizető munkahelyek jöhessenek létre, hogy újra élmény legyen a városban élni és dolgozni, hogy támogassuk a civileket, egyesületeket, kisebb és nagyobb szervezeteket, akik a közösség magját adják. Minden erőnkkel támogatni fogjuk a helyi vállalkozásokat, mert ők a szegedi gazdaság motorjai. Indulunk a választáson azért, hogy a családok képviselői lehessünk, hogy a legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki számíthasson ránk, mert célunk az, hogy Szeged, a lehetőségek városa legyen, ahol mindenki megtalálja számításait” – folytatta Joób Márton, aki hozzátette: “szeretjük Szegedet és szeretjük az itt élőket, ezért döntöttünk úgy, hogy indulunk az önkormányzati választáson.”

POLGÁRMESTERJELÖLTKÉNT IS INDUL

A képviselő arról is szót ejtett, hogy ő már harmadik alkalommal indul, és mind a 19 önkormányzati körzetben állítanak képviselőjelöltet. Sőt, ő maga polgármesterjelöltként indul a választáson. “Mind baloldali, mind pedig jobboldali érzelmű jelöltjeink is vannak, és ami összeköt bennünket az Szeged városáért valamint az itt lakókért való tenni akarás” – hangsúlyozta, majd felhívta a figyelmet arra, hogy a Szögedi polgárok egyesület jelölésével indulnak a június 9-ei önkormányzati választáson.

Korábbi cikkeink a témában:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb