Közélet

Új helyre költöznek a gyermek szakambulanciák Szegeden

A Gyermekklinika járóbeteg rendelései (szakambulanciák), a diszpécser szolgálat, valamint a városi gyermek-vérvétel 2024. május 6-tól megújult környezetben folytatják működésüket” – közölte a Szeged Gyermekklinika a közösségi oldalán.

Mint kiemelték, a szakambulanciák működésének új helyszíne a Gyermekklinika épülete mellett található lapostetős épület, melynek főbejárata a Tisza felől található.

VÁLTOZIK NÉHÁNY RENDELÉS IDŐPONTJA

Azt is kiemelték, hogy a költözés és az új helyszínen történő járóbeteg ellátás miatt néhány rendelés időpontja megváltozik. A már kiadott időpontok módosulásáról a Gyermekklinika betegfelvételi munkatársai folyamatosan, telefonon tájékoztatják a szülőket. Kérik, hogy azon betegek, akik nem kaptak telefonon tájékoztatást időpontjuk módosításáról, a korábban megadott időpontban jelenjenek meg a rendeléseken, majd hozzátették, hogy a járóbeteg ellátást végző szakambulanciákra történő időpontkérésben nem történik változás. Továbbra is a megszokott telefonszámokon (62/342-217, 62/342-218) és e-mail címen ([email protected]) valamint személyesen lehet időpontot egyeztetni a Gyermekklinika diszpécser szolgálatának munkatársainál.

BEVEZETIK A JÁRÓBETEG IRÁNYÍTÓ RENDSZERT IS

A megújult környezetbe való költözéssel egyidőben bevezetésre kerül a Járóbeteg Irányító Rendszer is. A rendszer zökkenőmentes elindítása érdekében kérik a szülőket, hogy a megadott ellátási időpont előtt 15-30 perccel korábban érkezzenek a rendelésekre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb