Mindenmás

Napi pofátlan: feltörték egy szegedi panelház tárolóit, sok mindent elvittek a tulajdonosoktól (frissítve)

Szerda este feltörték Szegeden, egy tarjáni panelház tárolóit, ahonnan sok mindent elvittek a tulajdonosoktól. Számolt be a betörésről Olvasónk szerkesztőségünknek. Mint mondta, történetét azért szeretné megosztani, hogy mások figyelmét is felhívja az esetre, járjon mindenki nyitott szemmel és vigyázzon az értékeire.

Mint Olvasónk elmesélte nekünk igen kellemetlen látvány fogadta csütörtök reggel, amikor meglátta a panelházban található tárolóját. Azt ugyanis ismeretlenek feltörték és tulajdonképpen amit tudtak, mozdítható volt, azt elvitték tőle: téli bakancsot, autó akkumulátort, barkács fúrót, futócipőt, és még egy irodai forgószéket is. Olvasónk elmondta, megtette az ügyben a feljelentést a rendőrségen.

Az esettel kapcsolatban mi is megkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, amint válaszuk megérkezik, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE: LOPÁS MIATT INDULT ELJÁRÁS

Mint hétfőn, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerkesztőségünkhöz küldött válaszlevelében megírta, a megjelölt helyszínen történt üggyel kapcsolatban a Szegedi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétsége miatt.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb