Kikapcs

Ilyet még nem látott Szeged: jótékonysági autómosást (!) tartanak a Kálvárián, 168 órán keresztül!

Extravagáns, jótékonysági autómosást szervez az EHRLE Autómosó Szeged csapata a Kálvária sugárúti egységükben, mint Zádori Gábor, Fodor Sándor és Balázs Roland szervezőktől megtudtuk, az összegyűlt pénzt 100%-ban a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványnak ajánlják fel. A rendhagyó megmozdulást egy látványos négykerekű találkozó is kiegészíti, jövő vasárnap az EHRLE és a Szegedi Vadaspark közötti terület különleges autók tucatjaival fog megtelni.

A képlet egyszerű, mint Zádori Gábor ügyvezetőtől megtudtuk,

  • hétfőtől kihelyeznek egy adománygyűjtő dobozt a Kálvária sugárúti EHRLE mosó pénzváltója mellé,
  • amibe egy héten át, egészen vasárnapig várják az (anonim) adományokat,
  • végül a fináléban, jövő vasárnap 13:00-tól 18:00-ig egy nagy, közös mosással, egyben gyűjtéssel zárják le a 168 órás jótékonysági maratont.

Mint a szervezők elmondták, a két évvel ezelőtti nyitás óta egy igazi autós találkahely lett az önkiszolgáló mosó, ami legalább annyira szolgál közösségi térként, mint hagyományos kozmetikaként. Mivel rengetegen járnak hozzájuk, plusz a tavasz beköszöntével a közösségi élet is felpezsdül náluk, adta magát, hogy a népszerűséget nemes cél érdekében használják ki.

Az esemény kapcsán az autós körökben legendás Big Block TV is bejelentkezett már a helyszínről, de jelentjük, hétfőtől a Szeged365 csapata is meglátogatja a perselyt. Az előbbi videót a Big Block TikTok csatornáján láthatjátok, mi pedig hétfőn jövünk majd egy élővel:

@bigblocktv

Ez nem reklám hanem segítség,aki tud jöjjön mossunk adakozzunk segítsünk! Köszönjük előre is! #carwash #sos #help #car #thankyou #foryou

♬ Drive Slow – Ozer

Előre is köszönjük, ha segítesz!

Koordináták (de ezeket már úgyis tudod):

  • Ehrle Carwash Autómosó Szeged
  • Szeged, Kálvária sugárút, a Szegedi Vadaspark bejáratától nem messze, a MOL kút mellett
  • Telefon: 06305252614 vagy 06305306219

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb