Sport

Gratulálunk! Szerződést hosszabbított egyik játékosával a szegedi kézilabdaklub

Az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdaklub szombaton meghosszabbította Nagy Martin egyszeres válogatott kapus szerződését. A klub honlapja szerint a saját nevelésű játékos új megállapodása jövő nyárig szól.

“Öröm és büszkeség, hogy a következő idényben is szeretett klubom mezét viselhetem. Sokat dolgoztam, és úgy érzem, fejlődtem ebben a szezonban” – nyilatkozta az MTI-nek Nagy Martin, aki az izlandi Valur Reykjavík, majd a német VfL Gummersbach csapatában is védett, mielőtt tavaly visszatért Szegedre.”

NEM NAGYON KELL ŐT BEMUTATNI SENKINEK, TÖBB SZÁLLAL IS KÖTŐDIK A KLUBHOZ

Nagy Martint nem kell igazán bemutatni a szurkolók táborának, hiszen ezer szállal kötődik klubunkhoz. Édesapja, Nagy Zoltán éveken át védte a Pick Szeged kapuját, jelenleg pedig utánpótlásunknál dolgozik, mint kapusedző. Erre szokták mondani, hogy „Nem esett messze az alma a fájától”, hiszen Martin követte apukája példáját, kapus lett. Végig járt a ranglétrát, több évet külföldön is eltöltött, mielőtt 2024. nyarán visszatért hozzánk. A magyar bajnokságban kiváló mutatóval rendelkezik, 110 védést mutatott be, ezzel pedig 36 százalékos mutatóval rendelkezik, amellyel az élmezőnyben áll a kapusok között. Az elmúlt Bajnokok Ligája-fordulóban Martin védését választották a legszebbnek. Nagy Martin tagja az párizsi olimpiára készülő bőkeretnek- írja a klub weboldala.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb