Mindenmás

Tragédia: bennégett egy személy egy hétvégi házban vasárnap hajnalban

Vasárnap hajnalban értesítették a katasztrófavédelmet, hogy Budapest tizenegyedik kerületében kigyulladt egy épület. Információink szerint egy negyven négyzetméteres fából készült hétvégi ház és annak melléképületei kaptak lángra. Az épületben öten tartózkodtak, de közülük csak négyen tudtak elmenekülni a forró lángok elől.

EGY FAHÁZ GYULLADT KI ÉS ANNAK MELLÉKÉPÜLETEI

Tájékoztatás szerint a Kőérberki dűlőn egy negyven négyzetméteres fa hétvégi ház és annak melléképületei égtek száz négyzetméteren. A többméteres lángok a faház körül lévő tizenöt-húsz méteres fákra is átterjedtek, azok lombkoronája is lángra kapott. Három járművel vonultak a tűzoltók a helyszínre, és fél óra alatt megfékezték a tüzet – ismertette Mukics Dániel szóvivő az MTI-nek.

A HÁZBAN TARTÓZKODÓK KÖZÜL EGY EMBER NEM TUDOTT KIJUTNI, BENNÉGETT

Az épületben öten tartózkodtak, de kimenekülni csak négyen tudtak, egy ember holttestét a tűzoltók találták meg az elszenesedett romok átvizsgálásakor. A tűzben egy másik ember is megsérült – tudatta Mukics Dániel. A tűz keletkezési körülményeinek tisztázása érdekében a katasztrófavédelem tűzvizsgálatot indít.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb