Szegedi Arcok

Minőségi matrac, 30 ezer forint alatt, Szegeden? Létezik, sőt, már havi két kávé áráért is lehet csúcs-matracod

Minőségi matrac egyenlő pihentető alvás, tartja az ősi dakota közmondás. 2024-ben (szerintünk) már senkinek sem kell elmagyaráznunk, mennyire fontos, hogy az ember fiának jutó napi 6-8 órányi alvást egészséges körülmények között tudhassuk le, így aztán cikkünkben rögtön a lényegre térünk: a szegedi Álommanó egy 29.990 Ft-os matraccsaláddal teszi tökéletessé a pihenésed, de ha az alvás terén is a király-kategóriát céloztad meg, akár havi két kávé áráért is pihenhetsz a matracok non plus ultráján.

Régi ismerős tért vissza Szegedre, amikor tavaly nyáron a Bécsi körút 26. alatt megnyitott Álommanó Ágy és Matracbolt. Az alapító-tulajdonos Molnár Sándor – aki már hosszú évek óta közismert arca a szegedi matrac-piacnak – akkor azzal durrantott, hogy 2022-es árakon kínálta matracait. A 100%-ban szegedi, családi vállalkozás feje Szeged Napjára készülve egy zseniális ötlettel rukkolt elő:

havonta két kávé áráért ad top kategóriás matracot, sőt, még annál is kevesebbért.

MEGHÍVNÁD HAVONTA KÉT KÁVÉRA AZ ÁLOMMANÓ ALAPÍTÓJÁT? HA IGEN, EGY BESTDREAM MATRAC LESZ A JUTALMAD

Beugrasz egy közepes árfekvésű pékségbe, kikérsz egy kávét, beviszed az Álommanóba, mindezt havonta két alkalommal. Ha mindezt 10 éven át megteszed, a végén neked adnak egy Perfect Fusion Best Dream matracot. A deal persze úgy is működik, ha inkább beviszed az árát,

ugyanis egy 160-as, nagyon minőségi Best Dream matracnál

  • 160 ezres árral,
  • és 10 év garanciával számolva,
  • évente 16.000 Ft-ra jön ki a Perfect Fusion ára,
  • amely további 12-vel osztva havonta 1300 Ft-ra jön ki.

Ez pedig ugye két kávé ára, persze csak akkor, ha nem a legdrágább kávézóban kéred ki, a prémium helyeken már az is szép, ha egy presszókávét kapsz ennyiért.

MINŐSÉG, ALACSONY ÁRON? ENNÉL JOBB AJÁNLATOT, EBBEN A MŰFAJBAN MÁR RÉG LÁTTUNK

Ha még ennél is jobb árfekvésű megoldást keresel, van egy akciós matracuk, egészen Szeged Napjáig (2024. május 21.) vagy a készlet erejéig. A szóban forgó termék egy Dream-Med One Eco, amely az Álommanó feje szerint egy feszes, kemény komfortú, rendkívül pihentető ortopéd hideghab-matrac, 14 centis magassággal.

A kevert szálas Aloe-Vera huzattal rendelkező termék mindössze 29.990 Ft-ba kerül, ezen az áron pedig csakis a Bécsi körút 26. alatt lévő Álommanó Ágy és Matracboltban találod meg. Ugyanitt egyébként minőségi fenyő ágyakat és a szintén szegedi NATURTEX kínálatát is megtalálod.

A szuper barátságos hangulatú üzlet hétfőtől péntekig 10 és 18, szombaton 9 és 13 óra között vár, ha telefonon érdeklődnél, hívd a +3670 / 337 – 9963 számot. Apropó, nemrég elkészült a vadonatúj Álommanó-webshop is, ha rendelni szeretnél, kattints IDE!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb