Sport

Végre egy jó hír! Megkapta az NB I-es licencet a Szeged-Csanád GA

“Az MLSZ elsőfokú licencadó bizottsága elfogadta klubunk kérelmét és nemzeti első osztályú licencet adott a 2024/25-ös bajnoki évadra” – közölte a szuper hírt a közösségi oldalán a Szeged-Csanád Grosics Akadémia.

“Klubunk teljesítette mindazokat a kritériumokat, amelyeket az MLSZ és az UEFA jogi, sportszakmai, pénzügyi, infrastrukturális, személyügyi feltételrendszerében megkövetelnek.” – közölte Emődi Sándor, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ügyvezetője. Gratulálunk srácok!

MÉG NEM AKAR A VEZETŐEDZŐ AZ NB I-RŐL BESZÉLNI

Tegnap egyébként pont arról írtunk, hogy a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vezetőedzője nem akar az NB I-be való feljutásról beszélni, mert abból csak baj lesz. Aleksandar Stevanovic úgy nyilatkozott, hogy “Még mindig túl korai a célunkról és annak eléréséről beszélni. Korábban, amikor elkezdtük ezt a témát firtatni, akkor mindig rosszul játszottunk.” További részletek itt:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb