Mindenmás

Te is nyernél? Pörgesd meg az Árkád Szeged szerencsekereket te is! Mutatjuk mit nyerhetsz!

Itt az ideje a gardrób frissítésnek! Miért ne érdemelnéd meg, hogy jól öltözött légy? Ráadásul extra kedvezményeket nyerhetsz, ha Fortuna melléd áll! Ugyanis, Szeged bevásárlóközpontjában, az Árkád Szegedben, új, izgalmas játék várja a vásárlókat. A Tavaszi Szerencsekerék elnevezésű esemény során a vásárlók fantasztikus nyereményeket vihetnek haza, csupán egy kis szerencsével és egy kis vásárlással. Mutatjuk!

Az Árkád Szeged április 12. és 28. között vár mindenkit, hogy részt vegyen a játékban. A részvétel rendkívül egyszerű: bármelyik üzletben minimum 10 000 Ft értékben vásárolva (egy blokkon kell szerepelnie), és az aznapi blokkot megőrizve, már lehet is regisztrálni az Árkád Digitális Szerencsekerék standjánál.

A játékmenet izgalmas és könnyed, a regisztrációt követően a résztvevőknek csak meg kell nyomniuk a nyerő gombot, majd pörgetniük a digitális szerencsekereket. És, hogy mik a nyeremények? Na ezt figyeld: Árkád utalványoktól kezdve egészen az egyedi tervezésű táskákig, számos ajándék vár a szerencsések között. De mi a fődíj?

Ez az esemény fantasztikus lehetőség mindenkinek, aki szereti a vásárlást és az játékot egyaránt. Ráadásul, nem csupán az árukészlet gazdagodhat, hanem a pénztárca is, hiszen a nyeremények értéke akár 150 000 Ft is lehet! Mindenkinek gigantikus sikereket kívánunk!

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy egy kis szerencsével és egy kis vásárlással különleges ajándékokkal gazdagodj. Látogass el az Árkád Szegedbe április 28-ig, és pörgesd meg te is a Tavaszi Szerencsekereket!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb