Kikapcs

Hozzám tartozol – Egy emlékezetes este a Napfény Műteremben Auth Csillával és Popper Péterrel, már teltházzal dübörög!

Drága Hölgyeink, egy különleges csütörtöki este, már biztosan teltházzal vár a Napfény Műteremben benneteket! Auth Csilla és Popper Péter közös koncertje már a debütálásnál magával ragadta a közönséget. Élvezd a magyar zenei ikonok dalait és az ínycsiklandó vacsorát egy helyen. Te ott leszel?

A koncerten Auth Csilla és Popper Péter előadásában a magyar zenei élet kiválóságainak dalai kelnek életre, így a közönség Demjén Ferenc, Máté Péter, Cserháti Zsuzsa és Katona Klári szerzeményeit is hallhatja. Nemcsak az ismert slágerek, hanem kevésbé közismert, mégis lenyűgöző dalok is felcsendülnek, amelyek letisztult, tiszta formában érik el a hallgatókat.

Az est fénypontjai közé tartoznak a duettek, mint a „Féltelek” és a „Végtelen”, amelyeket az előadók a közönséggel együtt énekelnek, így teremtve közösségi élményt. Az előadás során Auth Csilla dalai is új életre kelnek, tovább gazdagítva az est zenei kínálatát. Ez a műsor egy igazi zenei utazásra invitálja a látogatókat, ahol a magyar zenei örökség méltán ünnepelt darabjai jutnak főszerephez. Már most imádva várjuk!

Az est során nemcsak a zene, hanem a gasztronómia is főszerepet kap. A vendégeket egy különleges vacsora várja, melynek főfogása a lassan sült BBQ-s sertésborda, mustármagos burgonyahabbal és friss uborkasalátával. A desszertként szolgált erdei gyümölcsös joghurtos mousse pedig tökéletesen zárja a gasztronómiai élmények sorát. Mindezt egy pohár bor, sör vagy frissítő limonádé kíséri, hogy az este minden pillanata tökéletes legyen.

Emlékeztek, már egy éve nyitva van az Exkluzív Rendezvényterem, ahol elképesztően népszerű, folyamatos teltházzal érkeznek a különleges gasztro kulturális estek. A Napfény Műterem az ilyen estékkel nemcsak a zene, hanem a közösségi élet színterévé is válik. A Szeged365 Family tagjai számára, ez az esemény különösen vonzó lehet, hiszen lehetőség nyílik közösen énekelni a duetteket a művészekkel.

Auth Csilla és Popper Péter neve már évek óta garancia a minőségi zenei produkciókra. Mindketten jelentős hatással vannak a magyar zenei életre, és koncertjeik mindig magas színvonalat képviselnek. Az ilyen esték lehetőséget adnak a művészek és a közönség közötti szorosabb kapcsolat kialakítására is, ami hozzájárul az előadások különleges atmoszférájához. Szeged pedig igazi kulturális fővárosként imádja ezeket az exkluzív esteket. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb