Szegedi Arcok

Példamutató kezdeményezés: játékmentő akciót indítottak Szegeden

Az Árboc Közhasznú Egyesület és a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesülete összefogott, és elindította a Kincses Zsák – Játékmentő akciót. Az első Kincses Zsákokat tartó állványt az SZKT Ügyfélszolgálatán 2024. április 24-én adta át Kurucsai Szabolcs, az Árboc Közhasznú Egyesület elnöke Knezevics Viktornak, a Szegedi Közlekedési Társaság ügyvezető igazgatójának.

Mint az SZKT honlapján írja, az esemény zárásaként Knezevics Viktor az SZKT munkatársai által és Kurucsai Szabolcs az Egyesület nevében megtöltött Kincses Zsákokat vissza is helyezték az állványra.

JÁTÉKOKKAL MEGTÖMÖTT ZSÁKOCSKÁK

A Kincses Zsákok ezentúl az ügyfélszolgálaton megfordulók és érdeklődők által elvihetők, majd játékokkal megtöltve az állványra visszahelyezhetők az ügyfélszolgálat nyitvatartási idejében. A megtelt Kincses Zsákok tartalmát az Egyesületek dolgozói fogják eljuttatni a megfelelő helyekre és ugyanúgy ők fogják biztosítani, hogy ha elfogynak az üres táskák, újak kerüljenek az állványra.

A FELESLEGESSÉ VÁLT JÁTÉKOKAT HELYEZHETJÜK BELE

Knezevics Viktor, az SZKT ügyvezető igazgatója a Rádió 88-nak elmondta, az együttműködés lényege, hogy a családoknál feleslegessé vált, de még jó állapotú játékokkal örömet szerezzenek rászoruló, mozgáskorlátozott, vagy egyéb fogyatékkal élő gyermekeknek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb