Mindenmás

Újabb részletek derültek ki a szentesi gyilkosságról: ebédelni ment haza a nő, amikor egy ismeretlen több késszúrással végzett vele

Mint korábban megírtuk, csütörtökön egy nőt leszúrtak Szentesen, a József Attila utcában található háza előtt. A Tények információi szerint az 52 éves nő a munkahelyéről ment haza ebédelni, de a társasház kapuján már nem jutott be, mert valaki az ajtóban meggyilkolta.

Halálra késeltek egy 52 éves nőt Szentesen. Munkahelyéről ment haza ebédelni, de a társasház kapuján már nem jutott be, mert valaki az ajtóban meggyilkolta. Férjét telefonon értesítették a tragédiáról, ő éppen vidéken dolgozott. Az elkövető után hajtóvadászatot indított a rendőrség. A gyilkosság indítéka egyelőre rejtély, írta meg a Tények.

RENGETEGSZER MEGSZÚRTÁK

A Tények információi szerint egy boldog családanya volt az áldozat. Andrea a tragikus napon biciklivel ment haza ebédelni, éppen nyitotta ki a társasház ajtaját, amikor egy ismeretlen késsel rátámadt. Rengetegszer megszúrta, majd elmenekült. A helyiek szerint nem zárható ki, hogy a gyilkos buszra szállt. A mentőket és a rendőröket egy közeli üzletből értesítették, ők vették észre a vérző nőt.

20 ÉVE BOLDOG HÁZASSÁGBAN ÉLT

A meggyilkolt nő a férjével lakott, a helyiek elmondása alapján 20 éve boldog házasságban éltek, így nem valószínű, hogy igazak a városi pletykák, miszerint szerelemféltés állna a gyilkosság hátterében. Andrea férje éppen vidéken dolgozott, amikor telefonon értesítették, hogy a feleségét meggyilkolták. A nő családja abban bízik, a rendőrség mielőbb megtalálja az elkövetőt, mert egyelőre úgy tűnik, a gyilkosságnak semmilyen indítéka nem volt.

NINCS INDÍTÉK

A rendőrség hajtóvadászatot indított az elkövető ellen. Kutyákkal vizsgálták át a környéket. Térfigyelőkamerák képeit ellenőrizték, hogy megtalálják a gyilkost. Az áldozat közeli munkahelyére is elmentek a nyomozók, ahol várták vissza a nőt az ebédből. A Tények információi szerint a nő egy irattárban dolgozott, így nem valószínű, hogy egy dühös ügyfél lenne az elkövető.

KORÁBBAN TÉVESEN, ELTERJEDT AZ A HÍR, HOGY EGY BÍRÓSÁGI VÉGREHAJTÓ AZ ÁLDOZAT

Holtan találtak egy nőt csütörtökön délután Szentesen, a rendőrség vizsgálja a történteket – írtuk meg csütörtökön, majd az terjedt el a sajtóban, hogy egy végrehajtót késeltek meg. Az állítólagosan meggyilkolt végrehajtó most megszólalt, elmondta, hogy él és virul, sokkot kapott a hírre, hogy őt ölték meg csütörtökön.

Forrás: tenyek.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb