Közélet

Friss infók: vármegyénk egyik országgyűlési képviselőjével áll rokonságban a szentesi gyilkosság elkövetője

Vasárnap este derült ki, hogy ki a szentesi gyilkosság elkövetője. A rendőrség elfogatóparancsot adott ki a 21 éves Kocsárdi Dávid Máté ellen, aki, mint kiderült, Farkas Sándor, országgyűlési képviselő rokona. A képviselő meg is szólalt az esettel kapcsolatban.

Azonosították a szentesi gyilkosság feltételezett elkövetőjét. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, aki 2024. április 25-én Szentesen, a József Attila utca 12. előtt megölt egy 52 éves helybéli nőt. A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Kocsárdi Dávid Máté szentesi lakos, aki ellen a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki.

ROKON SZÁL FŰZI FARKAS SÁNDORT A TETTESHEZ

„Megrendített a tragédia, az áldozat családjával mélységesen együtt érzek, fájdalmukban osztozom” – ezt már Farkas Sándor, szentesi országgyűlési képviselő mondta a cs3.hu-nak, akit arról kérdeztek, hogy van-e valamilyen plusz információja az ügyről.

„Mivel a tragédia a József Attila utcához közel történt, még aznap este átadtuk a rendőrségnek a Fidesz iroda biztonsági kameráinak a felvételeit, amelyeken látszódik az utca egy része, remélem tudtuk segíteni a nyomozást. Habár testvérem révén rokoni szál fűz a feltételezett elkövetőhöz, nem tudok többet, mint a közvélemény. Bízom a rendőrség munkájában, hogy mielőbb megtalálják az elkövetőt és tettének megfelelő ítéletben részesítik! Osztozom az áldozat családjának a gyászában!” – válaszolta Farkas Sándor.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb