Kikapcs

Gasztronómiai élmények és sztorik a konyhából a Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermében

Jöjjön akkor a jól bevált helyszín, a Napfény Műterem és egy érdekes ízvilág: a japán! Egy különleges gasztro-irodalmi esttel várja vendégeit az exkluzív rendezvényterem, amely garantáltan felpezsdíti a város kulturális és gasztronómiai életét. A “Sztorik a konyhából” elnevezésű esemény, japán ételekkel és italkülönlegességekkel várja a vendégeket egy izgalmas és emlékezetes estére.

A rendezvény során az előadás alatt személyes és humoros sztorikat hallgathatnak meg a résztvevők a konyha titkaiból, miközben kortárs magyar irodalmi alkotások is előkerülnek. A hangulatos este fő attrakciói közé tartozik a japán rántott karaj parajos burgonyapürével és mártással, valamint az epres karamellás sajttorta desszert, melyek kiválóan passzolnak az előadás hangulatához.

A különleges gasztronómiai élményeken túl a vendégek japán whiskey-t és vodkát is kóstolhatnak, hogy teljes mértékben kiélvezzék az est folyamán kínált kulináris élvezeteket. A pontos italválasztékkal keressétek a felszolgálókat!

Az est hangulatát tovább fokozza, hogy nem csak ízletes ételekkel és italokkal, hanem izgalmas kulisszatitkokkal is gazdagodhatnak a résztvevők. Jegyet már most válthatnak az érdeklődők a Napfény Műteremben, hogy részesei lehessenek ennek az egyedülálló gasztronómiai élménynek. Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, és legyenek részesei a Napfény Műterem különleges “Sztorik a Konyhából” estjének Klem Viktorral. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb